Jos Verheijden

Missie

Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed.
Ik leer mensen de belangrijkste vaardigheid in het leven verder te ontwikkelen:
Het effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen.
Mijn specialisme is, dat ik ondernemende mensen heel snel van hun sociale fobie en burnout af help. Klanten zijn snel van hun klachten af en genieten weer volop van werken en leven.
Mijn motto is: ‘Je hebt alle kwaliteiten al in je; je hoeft ze alleen maar te ontdekken’.

Achtergrond

Ik ben gecertificeerd NLP coach en NLP trainer. Ik ondersteun mensen in hun persoonlijke groei en leer ze effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Door mezelf constant te ontwikkelen in het trainers- en coachingsvak loop ik in mijn trajecten voorop met de toepassing van de meest effectieve methoden en inzichten.
Ik heb ruim 20 jaar ervaring in sales, marketing en management.

Betrokkenheid

Ik heb een grote betrokkenheid bij de persoonlijke groei van mensen. Ik help mensen weer volledig op hun kwaliteiten vertrouwen en deze te gaan inzetten.
Door serieuze onderwerpen met humor, lef en warmte te benaderen, maak ik het voor mensen makkelijker om met mildheid naar zichzelf te kijken. Mijn aanpak is heel praktisch van aard en gericht op alle facetten van je werk en leven.

Blog

Met deze blog wil ik mensen stimuleren aan zichzelf te blijven werken. Ik leg actuele coachingvragen bloot en geef verklaringen, inzichten en oplossingen.
Ik vind het fijn als je andere mensen op deze site wijst.

Be Sociable, Share!